UEFA Liga šampiona

Uroš Spajić za TV Arena sport: Kvalitetniji smo od njih, moramo da budemo hrabriji na Marakani

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.08.2024 23:30
Uroš Spajić veruje da je Zvezda kvalitetnija FK Crvena zvezda
Uroš Spajić veruje da je Zvezda kvalitetnija

Bodo Glimt je nadigrao Zvezdu 65 minuta, imao vođstvo od 2:0, imao i kontrolu igre, ali srpski šampion je uspeo da se pokrene, zaigra kako može što je produkovano golom Ognjena Mimovića za minimalan pooraz (1:2) i nadu da će 28. avgusta pobediti i plasirati se u UEFA Ligu šampiona.

Kapiten Uroš Spajić je sa Naserom Đigom imao najviše posla, mnogo skkova, duela, blokova.

"Znali smo njihov stil igre, ali previše smo im dali lufta. Osećali su se konforno mogli su da šalju loptu de žele. Kasnili smo dosta sa izlaskom, nismo bili agresivni. Preživeli smo prvo poluvreme, ušli smo u drugo kilanvo i primili dva gola. Tek posle toga smo počeli da igramo kako treba. U tih 20 minuta, bez želje da potcenim rivala, pokazali smo da smo bolja ekipa", rekao je Spajić za TV Arena sport. 

Lekcija bi trebalo da bude naučena, opominje kapiten.

"Videlo se da ima prostora da se igra protiv njih. Treba samo da budemo uvereniji u ovo što igramo, u svoj kvalitet. Treba očekivati hrabriju Zvezdu na Marakani, mora da se protiv njih odgovori minionum trkom i agresijom da bi se napravio rezultat. A, kad dođemo do toga, kvalitet je na našoj strani", uverene je Zvezdin reprezentativac.