UEFA Liga šampiona

Elšnik pred Bode: Znam dosta o Norvežanima, mislim da smo favoriti

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.08.2024 21:59
Elšnik je ovog leta stigao u Crvenu zvzezdu. Facebook/FK Crvena zvezda
Elšnik je ovog leta stigao u Crvenu zvzezdu.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra u Norveškoj biju prvu bitku za novu sezonu u Ligi šampiona (21.00, TVArena 1 Premium), a slovenački fudbaler kluba iz Ljutice Bogdana, Timi Maks Elšnik je posle večerašnjeg treninga objasnio je kako on vidi dvomeč sa Bode Glimtom.

"Znam dosta o ekipi, jer mi prijatelj iz Slovenije Nino Žugelj igra u Bodeu. Pratimo se, gledao sam i protiv Jagjelonije kako je bilo, tako da sam upućen u način na koji igraju, ko su najbolji fudbaleri, kakav stil igre neguju", rekao je fudbaler Crvene zvezde Timi Maks Elšnik uoči duela protiv norveškog kluba u plej-ofu za Ligu šampiona.

 

 

"Biće teška utakmica, oni igraju evropu svake godine, domaći su na ovom nivou, imaju i dobre internacionalce. Bode ima sistem, jasnu podelu uloga, sve je striktno, mnogo zavisi od trenera. Ipak, ako budemo maksimalni, mislim da smo favoriti, i došli smo u Norvešku da ostvarimo pozitivan rezultat, a zatim da završimo posao u Beogradu", poručio je Elšnik.

Istina je - Crvena zvezda je apsolutni favorit na predstojećem okršaju, ali mora se biti obazriv, s obzirom da je maleni Bode prethodnih godina pokazao da je i te kako kompetentan. 

Revanš meč će se igrati u Beogradu za osam dana, na stadionu "Rajko Mitić", a ovaj, kao i ostale duele naših timova na putu ka kontinentalnim takmičenjima, možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.