UEFA Liga šampiona

Zvezda otputovala u Norvešku: Drkušić u opciji za Bode Glimt

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.08.2024 09:33
Fudbalsri Crvene zvezde otputovali su u Norvešku FK Crvena zvezda
Fudbalsri Crvene zvezde otputovali su u Norvešku

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su za Norvešku gde će u utorak od 21.00 čas (TV Arena 1 Premium) igrati protiv Bodo Glimta prvi meč plej-ofa za plasman u UEFA Ligu šampiona.

Trener Vladan Milojević poveo je na put 27 fudbalera, među prvima je na čekiranje prtljaga stigao slovenački štoper Vanja Drkušić, poslednje pojačanje tima (pozajmica iz Zenita). Međutim, trener Vladan Milojević neće rizikovati da reprezentativac Slovenije i zaigra od starta sa samo tri treninga sa saigračima, već će biti na klupi a susret će početi Uroš Spajić i Naser Điga, kao već uigrani tandem.

 

 

Dobra okolnost za Zvezdu je što su za meč spremni Milan Rodić, Šerif Ndjaje i Aleksandar Katai, ne i golman Omri Glazer koji bi trebalo da bude fit do revanša 28. avgusta.

Put Norveške su poleteli: Marko Ilić, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Ognjen Mimović, Uroš Spajić, Vanja Drkušić, Naser Điga, Nemanja Stojić, Stefan Leković, Jung Vu Seol, Milan Rodić, In Bom Hvang, Dalsio Gomeš, Timi Maks Elšnik, Gelor Кanga, Nikola Кnežević, Mirko Ivanić, Luka Ilić, Jovan Šljivić, Puma Rodrigez, Jegor Prucev, Lazar Jovanović, Piter Olanjinka, Felisio Milson, Aleksandar Кatai, Bruno Duarte i Šerif Endiaje.