UEFA Liga šampiona

Poznat spisak licenciranih igrača Zvezde za Evropu: Vladan Milojević dodao Lučića, tu su Glazer i Drkušić

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.08.2024 08:33
Vladimir Lučić, biće od septembra u konkurenciji MN Press
Vladimir Lučić, biće od septembra u konkurenciji

U Ljutice Bogdana spremni su za prvi ovogodišnji evropski izazov. Crvena zvezda je licencirala 31 igrača za prvu utakmicu plej-ofa Lige šampiona protiv Bode Glimta u Norveškoj i revanš u Beogradu.

Nije bilo iznenađenja, jer su na spisku svi igrači na koje trener Vladan Milojević inače računa. Među licenciranima su i golman Omri Glazer, zatim  štoper Vanja Drkušić. Ipak, ostaje veliko pitanje da li će njih dvojica uopšte biti u protokolu.

Izraelac nije prošao pripreme zbog povrede primicača. Tačno je da Glazer oporavio, ali nema mečeve u rukama i nogama.
Opet, iskusni golman ima veliki kredit u Zvezdi, zbog fantastičnih odbrana tokom cele prošle sezone, tako da i ne bi bilo iznenađenje da ga Milojević stavi na gol.

 

 

Što se tiče Vanje Drkušića, on se još nije uigrao sa Spajićem, Stojićem i Đigom, tako da verovatno neće biti u startnih jedanaest. 

Zanimljivo je i to da je Milojević među licencirane igrače stavio i Vladimira Lučića, koji je pokidao ligamente kolena prošle sezone na utakmici protiv TSC. Neće mladi vezista biti još u konkurenciji z startnih jedanaest, jer kako su najavili iz kluba, on se vraća na teren tek u septembru.

 

 

Vladan Milojević za dvomeč protiv Bode Glimita licencirao je sledeće igrače: Marko Ilić, Omri Glazer, Ivan Guteša, Uroš Spajić, Nemanja Stojić, Milan Rodić, Naser Điga, Stefan Leković, Vanja Drkušić, Veljko Milosavljević, Jong-Vu Seol, Ognjen Mimović, Mirko Ivanić, In-Bom Hvan, Jovan Šljivić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Timi Maks Elšnik, Dalsio, Luka Ilić, Nikola Knežević, Andrija Maksimović, Piter Olajinka, Puma Rodrigez, Felisio Milson, Vladimir Lučić, Jegor Prucev, Lazar Jovanović, Šerif Endijaj, Bruno Duarte, Uroš Sremčević.