UEFA Liga šampiona

Zvezda licencirala 31. fudbalera za Bode: Milojević može računati na Drkušića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.08.2024 20:42
Fudbaleri Crvene zvezde igraju plej-od za Ligu šampiona protiv Bode Glimta MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde igraju plej-od za Ligu šampiona protiv Bode Glimta

Crvena zvezda je licencirala 31. fudbalera za plej-of Lige šampiona i dvomeč protiv norveškog Bodea, saopšteno je danas na sajtu Evropske fudbalske unije (UEFA).

Na sajtu UEFA objavljena su imena igrača na koje će trener Vladan Milojević moći da računa 22. avgusta u Norveškoj i 29. avgusta na stadionu "Rajko Mitić".

Licencirani su:

Golmani: Marko Ilić, Omri Glazer, Ivan Guteša.

Defanzivci: Uroš Spajić, Nemanja Stojić, Milan Rodić, Naser Điga, Stefan Leković, Vanja Drkušić, Veljko Milosavljević, Jong-Vu Seol, Ognjen Mimović.

 

 

Vezisti: Mirko Ivanić, In-Beom Hvang, Jovan Šljivić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Timi Maks Elšnik, Dalsio, Luka Ilić, Nikola Knežević, Andrija Maksimović.

Krilni igrači: Piter Olanjinka, Puma Rodrigez, Felisio Milson, Vladimir Lučić, Jegor Prucev, Lazar Jovanović. Napadači: Šerif Ndiaje, Bruno Duarte i Uroš Sremčević.

Pobednik dvomeča Bode - Zvezda će u Ligu šampiona, a poraženi u Ligu Evrope.

Zanimljivo, među fudbalerima na koje će Vladan Milojević moći da računa u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona je i Vanja Drkušić, čija pozajmica je ozvaničena danas. Podsećamo, Slovenca je kupio Zenit, a potom ga odmah prosledio u Beograd, sa dogovorom da će ruski klub pokrivati čitavu platu nekadašnjeg fudbalera Sočija.