UEFA Liga šampiona

Zvezda saznala moguće protivnike na putu do LŠ: Slovan ili Apoel poželjni, Galatasaraj je strah i trepet

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.07.2024 23:22
Fudbaleri Crvene zvezde imaju jednu veoma nezgodnu minu... MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde imaju jednu veoma nezgodnu minu...

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su imena rivala sa kojima bi se potencijalno mogli sastati u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona. Podsećamo, izabranici Vladana Milojevića kao aktuelni šampioni Srbije, moraju preskočiti samo jednu stepenicu do najelitnijeg UEFA takmičenja. 

Deluje da većina timova ne bi trebalo da predstavlja ogroman problem za crveno-bele, ako uzmemo renome u Evropi prethodnih sezona, kao i ulaganja u tim izvršena ovog leta. 

Svakako, lako je razdvojiti one poželjne od nepoželjnih. Recimo da bi možda najbolji protivnik za klub iz Ljutice Bogdana bio pobednik duela između kiparskog Apoela i slovačkog Slovana

MN Press

Endijaje i Aleksandar Katai proslavljaju pogodak

Što se tiče drugopomenute kategorije - jasno je, Galatasaraj je najgora opcija. U pitanju je tim koji daleko odskače od kvaliteta ostali, a nažalost, i od kvaliteta Crvene zvezde. Sa igračima kalibra "liga petica" kao što su Mauro Ikardi, Hakim Zijeh, Dris Mertens, Lukas Toreira Vilifreda Zahe... Pitanje je da li ekipa Vladana Milojevića ima mnogo čemu da se nada, naročito kada se uzme u obzir domaći teren u Istanbulu. 

Ipak, dobre vesti su da je u pitanju samo jedan od devet mogućih protivnika, tako da prema logičnom proračunu, šanse nisu ogromne. Sve moguće rivale srpskog šampiona možete pogledati ispod. 

Potencijalni rivali Crvene zvezde u plej-ofu za LŠ

Karabag (Azerbejdžan) - Ludogorec (Bugarska)

Galatasaraj (Turska)

Slovan Bratislava (Slovačka) - Apoel (Kipar)

Bode/Glimt (Norveška) - Jagjelonija (Poljska)

Sparta Prag (Češka) - FCSB (Rumunija)