UEFA Liga šampiona

Aleksandar Stanojević i Svetozar Marković za TV Arena sport: Ovo je naša realnost, moramo da menjamo, mi smo spora ekipa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.07.2024 22:09
Trener Partizana, Aleksandar Stanojević FK Partizan
Trener Partizana, Aleksandar Stanojević

Nije realno bilo očekivati da nakon 2:6 iz prvog meču protiv Dinama u Kijevu fudbaleri Partizana prođu u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali su navijači crno-belih očekivali, ako ne pobedu, ond abarem bolju igru njihovg tima u revanšu u Humskoj.

Ipak, to se nije dogodilo i vicešampion Srbije je pretrpeo još jedan bolan poraz, a utiske nakon njega u izjavi za TV Arena sport izneo je trener Aleksandar Stanojević.

"Večeras smo ulazili u trećinu terena protivnika više nego prošli put i to je jedino što je bilo dobro. Sve drugo je bilo loše, jer je Dinamo druga brzina u odnosu na nas", rekao je Stanojević za TV Arena sport i dodao:

"Mi smo spora ekipa koja teško može da prati ovaj ritam i moramo da menjamo igrače, jer ne možemo sa igračima koji su pokazali da ne mogu da igraju Evropu ponovo pokušavamo. Sa ovom brzinom i ovim karakteristikama mi ne možemo da igramo Evropu i to je naša realnost."

Impresije posle meča za TV Arena sport je izneo i kapiten Svetozar Marković koji je rekao da on i njegovi saigrači treba da se okrenu narednim obavezama.

"Rezultat na kraju govori kolika je razlika između nas i Dinama. Na nama je sada da vratimo na pravi put i da već od vikenda i utakmice protiv Železnilčara počnemo da igramo kako treba, a onda se spremimo za nove obaveze u Evropi. Mi igramo u velikom klubu kakav je Partizan i moramo da budemo motivisani."