UEFA Liga šampiona

Određene sudije za evrokupove: Rumun Barbu sudi Partizanu protiv Dinama

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.07.2024 15:00
Mateus Saldanja odmarao je za DInamo MN Press
Mateus Saldanja odmarao je za DInamo

Partizan ima "minus četiri" iz Lublina (2:6) i trebaće mu u sredu od 20.00 časova (TV Arena 1 Premium) fudbalska rapsodija protiv Dinama iz Kijeva kako bi nadoknadio prednost rivala i probio se u treće kolo kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona.

UEFA je već odredila sudije za revanš meč, a poverenje je dobila rumunska šestorka na čelu sa Marijanom Barbuom. Pomagaće mu Mihai Marika i Imre Lasko Buksi. Četvrti sudija je Sebastijan Koletsku, dok će u VAR sobi biti Katalin Popa i Andrei Kivulete.

Marijan Barbu je mlad sudija, ima 35 godina, ali UEFA ima poverenje u njega jer je prošle sezone vodio osam internacionalnih mečeva, pa i prijateljski meč izmešu Belgije i Srbije (novembar 2023).

Revanš meč drugog kola kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope između Vojvodine i Ajaksa 1. avgusta u 20.00 časova na "TSC Areni" u Bačkoj Topoli (TV Arena 1 Premium) poverena je Turčinu Ardi Kardašleru.

Revanš meč drugog kola kvalifikacija za UEFA Ligu konferencija između Mornara i Radničkog 1923, koji se igra 31. jula od 20.45 (TV Arena 2 Premium) na terenu "Lješko polje" u Podgorici vodiće Izraelac Gal Lejbovic.