UEFA Liga šampiona

Partizan otputovao za Poljsku, Marković ističe za Arenu: Samo pametno protiv Dinama

komentari (0)

Autor: Luka Marković

22.07.2024 09:06
Fudbaleri Partizana na aerodromu Nikola Tesla TV Arena sport
Fudbaleri Partizana na aerodromu Nikola Tesla

Pobeda na startu Mozzart bet Superlige nad Napretkom u nadoknadi je jedino što je zadovoljilo i trenera i igrače Partizana koji danas putuju u poljski Lublin na sutrašnji duel drugog kola kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona protiv kijevskog Dinama (20.00, TV Arena 1 Premium).

Kapiten Svetozar Marković o odbrana crno-belih više su pružili od napadača u duelu sa Kruševljanima. Taj deo tima će biti na jakom testu u Lublinu, ali generalno crno-beli moraju bolje u svim segmentima. Pred put u Lublin Marković je za TV Arena sport istakao:

"Nije bilo onako kako smo želeli, tek je početak prvenstva. Svi mi radimo da poboljšamo te neke greške koje smo imali. Želimo da već sutra izgledmao onako kako treba", rekao je kapiten Svetozar Marković.

Dinamo iz Kijeva je vicešampion Urkajine.

"Oni su jedna odlična ekipa protiv koje neće biti lako igrati. Maksimalno ćemo se potruditi da se još dnaas spremimo koliko možemo. Da pokušamo da pobedimo".

Analiza tima i igre rivala je urađena.

"Imaju dobar tim. Ako pričamo o napadačima tu je prvo ime Jarmolenko. O njemu ne treba trošiti reči. Veoma su kvaliteni timski i indiviudualno".

Dobar rezultat za crno-bele je i remi.

"Pobeda bi bila najbolja opcija, ali ne razmišljamo na taj način. Treba biti opametan jer se igra dvomeč. I nerešen rezultat pred revanš u Beograd bi nam odgovarao. U svakom slučaju, treba biti poametan".

Pritisak je bar pred meč veći na ukrajinskom klubu.

"Dinamo je favorit na papiru, ta činjenica skida malo pritisak sa nas. Mi ćemo se maksimalno pripremiti za sutrašnji meč i pokušati da ostvarimo pozitivan rezultat", zaključio je Marković.