UEFA Liga šampiona

Glavobolja za Anćelotija: Nastup Lunjina protiv Dortmunda i dalje pod znakom pitanja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.05.2024 18:50
Andrej Lunjin, golman Reala Guliver/Cesar Cebolla
Andrej Lunjin, golman Reala

Ovosezonski prvi golman Real Madrida, Andrej Lunjin, verovatno neće biti među stativama španskog kluba u finalu Lige šampiona protiv Borusije Dortmund (subota 21.00, TV Arena 1 Premium).

Lunjin je branio veći deo sezone i pomogao ekipi da osvoji šampionsku titulu u Španiji. On je na golu zamenio Tiboa Kurtou, koji se nedavno vratio na teren posle gotovo devetomesečne pauze zbog povrede kolena.

Ukrajinski golman obratio se javnosti putem društvenih mreža.

"Tužan sam što moram da kažem da neću moći da se pripremim za najvažniju utakmicu u sezoni i najvažniju utakmicu u mom životu sa mojom ekipom. Hvala svima na porukama podrške i ohrabrenja", rekao je on.

Ipak, nema zvanične potvrde Reala da Lunjin neće braniti u finalu. Ekipa je doputovala u London bez njega, ali će on navodno doći u subotu neposredno pred početak utakmice.

Što se tiče Kurtoe, on je propustio maltene celu sezonu, pošto je u avgustu pokidao ligamente levog kolena, a vratio se u maju protiv Kadiza kada je ostao nesavladan. Neosporan je njegov kvalitet, ali mu svakako fali kontinuitet...