UEFA Liga nacija

Sudiji meča Španija - Srbija zavide i igrači: Stefanski oženjen mis sutkinjom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.10.2024 10:40
Karolina Bojar trenutno odmara od fudbala TV Arena sport/ Screenshot
Karolina Bojar trenutno odmara od fudbala

Poljski arbitar Danijel Stefanski sa svojim timom sudiće u utorak veče meč Španije i Srbije u Kordobi (20.45, TV Arena 1 Premium) u okviru četvrtog kola Grupe 4 A Divizije UEFA Lige nacija. I neće mu biti prvi put da deli pravdu srpksim ekipama jer je vodio duel Ferencvaroš - Crvena zvezda i AZ Alkmar - Partizan.

Međutim, Stefanski (45) je postao medijska zvezda kada je 2020. godine uplovio u brak sa koleginicom, fudbalskom sutkinjom Anom Bojer, danas i Stefanskom. Atzraktivna Ana je 2017. godine od tabloida "San" bila proglašena najzgodnijom fudbalskom sutkinjom. Ta titula joj je donela i popularnost na društvenim mrežama.

 

 

Međutim, Danijela je upoznala na utakmici Gornjika iz Zabžeža i Hajduka iz Splita 25. marta 2017. godine. Na tom meču Stefanski je bio glavni, a Ana (27) pomoćni sudija. Ljubav se rodila i brak je bio sklopljen dve godine kasnije.

 

 

 

 

Stefanska sudi u ženskoj poljskoj Ekstraklasi, na Instagramu ima preko 170.000 pratilaca, muža kome zavide i fudbaleri, ali se trenutno nalazi na trudničkom jer očekuje prvo dete. 

 

https://www.instagram.com/p/DA8_M4WIfpi/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==