UEFA Liga nacija

Draganu Stojkoviću "titula" 100.000 putnika, poštanska markica i vino: Specijalan ispraćaj Piksija u Španiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.10.2024 20:22
Dragan Stojković, selektor Srbije, 100.000 putnik sa aerodroma u Nišu MN Press
Dragan Stojković, selektor Srbije, 100.000 putnik sa aerodroma u Nišu

Fudbalski reprezentativci Srbije otputovali su danas, čarter letom u Kordobu, na meč četvrtog kola A divizije Lige nacija sa Španijom (15. oktobar, 20.45, TV Arena 1 Premijum), a selektor Dragan Stojković doživeo je veliko iznenađenje pre ukrcavanja u avion na niškom aerodromu "Konstantin Veliki". 

Piksi je kroz novu zgradu terminala prošao kao zvanično 100.000 putnik u istoriji poslovanja pomenutog objekta, pa je u to ime od direktora preduzeća "Aerodromi Srbije", Mihajla Zdravkovića, dobio natpis s tim podatkom.

Plus su mu uručeno specijalno izdanje poštanskih markica "Novi simbol Niša", kao i flaša roze vina napravljenog od grožđa iz tog kraja Srbije, u proizvodnji vinarije "100 žena".  

 

 

Uz neizostavnu želju za dobrim rezultatima u nastavku takmičenja, počev od gostovanja selekciji Španije, s kojom su "orlovi" u septembru odigrali nerešeno u Beogradu, a sada će imati olakšicu u vidu izostanka velikih zvezdi evropskog prvaka - golobradog Lamina Jamala i nešto starijeg Nika Vilijamsa.

Sve to posle pobede nad Švajcarskom, ove subote na stadionu "Dubočica" u Leskovcu, što je bio prvi trijumf našeg tima od početka njegove debitantske sezone u najvišem rangu Lige nacija.