UEFA Liga nacija

Drkušić prinudno napustio teren protiv Kazahstana: Crvena zvezda čeka vesti o Slovencu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.10.2024 16:15
Vanja Drkušić, fudbaler Crvene zvezde, povređen na meču Slovenije i Kazahstana MN Press
Vanja Drkušić, fudbaler Crvene zvezde, povređen na meču Slovenije i Kazahstana

Vanja Drkušić zamenjen je u ranoj fazi drugog poluvremena meča fudbalske reprezentacije Slovenije sa Kazahstanom, u Ligi nacija, a njegova povreda zabrinula je i Crvenu zvezdu, čiji je dres obukao ovog leta.

Defanzivac pozajmljen od ruskog Zenita požalio se na bol u mišiću, ukazana mu je medicinska pomoć na licu mesta, ali od 48. minuta nije mogao da nastavi susret koji je još u toku. Selektor Matjaž Kek uveo je Kekna Bajrića umesto njega.

Sledi detaljna dijagnostika posle meča B divizije LN, a vesti i redova "zmajčeka" s velikom zebnjom čekaju i u Ljutice Bogdana, jer crveno-beli posle takmičarske pauze nastavljaju s obavezama u Ligi šampiona i Mozzart Bet Superligi Srbije. 

U petak. 18. oktobra, na stadion "Rajko Mitić" dolazi im niški Radnički (16.00, TV Arena 1 Premijum), da bi već utorak 22. oktobra izabranici Vladana Milojevića gostovali Monaku (18.45, A1P). 

Naredni dani pokazaće da li sa velikim navijačem Crvene zvezde u njenoj liniji, kom je bio san da zaigra za nekadašnjeg šampiona Evrope i sveta, ili bez njega, ukoliko se ispostavi da je problem s nogom teže prirode.