UEFA Liga nacija

Mitrović hvali odbranu: Buli smo kompaktni, možemo i sa Španijom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.10.2024 23:03
Aleksandar Mitrović je postigao sjajn gol MN Press
Aleksandar Mitrović je postigao sjajn gol

Kapiten Aleksandar Mitrović na 95. utakmici upisao je 59. pogodak. Majastorski, a kako bi drugo Mitrogol. Počeo je sa otplatom duga Švajcarcima koji su mu nanaeli toliko bola na poslednja dva Mundijala.

"Svaki gol je bitan, ne bih nijedan odvajao. Dobra defanzivna utakmica za nas. Bili smo kompaktni, dali dva gola i priveli meč kako treba", mirno je za TV Arena sport komentarisao Mitrović.

Zrela partija je naplaćena pobedom protiv Švajcarske od 2:0.

"I prethodne utakmice smo dobro defanzivno odigrali, baš kako treba, ali falilo nam je malo sreće i bolja organizacija. Večeras smo bili odlični u defanzivi, napravili smo nekoliko prilika, dali dva gola".

Sledi meč sa Španijom.

"Teško će biti protiv prvaka Evrope, spremićemo se za tešku utakmicu. Defanzivno moramo da budemo perfektni i da čekamo šansu. Možemo sa njima, ako igramo kako znamo, ako ispoštujemo sve što se dogovorimo, možemo da imamo šansu. Možemo da napravimo rezultat", uveren je Mitrović.

Strahinja Eraković je sa Nikolom Milenkovićem i Strahinjom Pavlovićem ponovo sačuvao mrežu Rajkovića.

"Srećniji sam što nismo primili gol, nego da sam ubeležio asistenciju Joviću. Luka je imao šansu, od 100 šuteva bi samo jedan promašio. Bitna pobeda za nas, malo da proslavimo večeras i spremamo se za naredni meč", rekao je Eraković za TV Arena sport.

Publika u Leskovcu je bila fenomenalna, naglasio je štoper Zenita:

"Prelepa atmosfera, hvala svakom navijaču. Svaki start je bio ispraćen sa tribina i hvala im na tome".