UEFA Liga nacija

Ulaznica nema, već se oseća blaga euforija u Leskovcu

komentari (0)

Autor: Mira Milanović

12.10.2024 17:33
Reprezentacija Srbije igraće večeras u Leskovcu TV Arena sport
Reprezentacija Srbije igraće večeras u Leskovcu

Još nešto malo manje od četiri časa ostalo je do početka utakmice između Srbije i Švajcarske u Ligi nacija, a već se oseća blaga euforija u gradu nadaleko čuvenom po dobrom roštilju i crvenoj paprici.

TV Arena sport

 

 

Ipak, otkako je izgrađen i novi stadion "Dubočice", Leskovac je sve češće poprište i velikim međunarodnih utakmica. A, danas ovaj grad živi da na delu ponovo vidi Piksijeve "orlove".

Iako su ulaznica odavno rasprodate za ovaj meč, ispred glavne kapije na stadionu "Dubočice" još uvek se traži jedna više. Interesovanje za ovaj duel je izuzetno veliko.

U Leskovcu je mnogo automobila iz svih krajeva Srbije, ali ima i stranih tablica. Švajcarci će na ovom meču imati podršku od oko 70 svojih navijača, ali su oni za sada stacionirani po lokalnim restoranima, gde se goste čuvenim leskovačkim roštiljem.

Šalovi, kape i zastave, neizostavni su rekviziti za svaku utakmicu, a ispred stadiona "Dubočica", već je počela prodaja suvenira.

Cene su za beogradske uslove i više nego povoljne, ali kako tvrde trgovci rano je još za kupovinu suvenira. To će srpski navijač uraditi tek pred sam ulazak na stadion.

"Neka je sa srećom "orlovi" i da vam se i ovoga puta posreći Leskovac", gotovo u glas ističu Leskovčani!