UEFA Liga nacija

Pogrešio sam, to je deo profesije: Omri Glazer samokritičan posle poraza Izraela od Francuske

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.10.2024 11:33
Omri Glazer, izraelski golman, preuzeo krivicu za prvi gol protiv Francuske Guliver
Omri Glazer, izraelski golman, preuzeo krivicu za prvi gol protiv Francuske

Za očekivato je bilo da najbolji fudbaleri Francuske materijalizuju razliku u klasi u odnosu na nominalnog domaćina meča trećeg kola Lige nacija, Grupe 2 A divizije (1:4), ali ne i da Izrael kapitulira već u 7. minutu. Posebno ne da za to krivac bude odlični golman Omri Glazer

Udarac Kamavinge nije bio toliko snažan i precizan koliko je čuvar mreže Crvene zvezde loše procenio let lopte, a ona odskočila ispred njega i preko glave mu završila u mreži. Za najavu goleade "trikolora" u Stokholmu. 

 

 

"I to je deo profesije. Biti golman je nekada baš okrutan posao. Nije lako kada se na ovaj način počne utakmica. Veliku sam grešku napravio i preuzimam odgovornost. Nikada se nisam krio. Ja sam moj najveći kritičar, ali moram da se saberem posle svega. Šta sam drugo mogao da uradim, bio je to tek šesti minut utakmice, a moralo je da se igra do devedesetog", objasnio je Glazer novinarima iz svoje zemlje. 

Naravno, nada se iskupljenju u sledećem susretu, protiv Italije, 14. oktobra na Apeninima. Mada se radi o teškom rivalu.

"Želim da budem uz momke, da uradim nešto veliko, da probam da usrećim zemlju u ovim teškim trenucima kroz koje prolazimo. Nažalost, sad nismo uspeli, ali sutra je novi dan", poručio je celo leto povređeni Glazer, koji ni protiv Benfike i Intera u Ligi šampiona nije bio na svom starom, visokom nivou.

UEFA Liga nacija, 3. kolo

A Divizija

Grupa 2

Italija - Belgija 2:2 (2:1)
/Kambijazo 1, Retegi 24 - De Kujper 42, Trosar 61/

Izrael - Francuska 1:4 (1:2)
/Gandelan 24 - Kamavinga 7, Nkunku 28, Genduzi 87, Barkola 90/

 

Standings provided by Sofascore