UEFA Liga nacija

Serija povreda orlova: Nema Babića, Ratkova, Živkovića...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.10.2024 10:57
Srđanu Babiću preti operacija kolena MN Press
Srđanu Babiću preti operacija kolena

Selektor Stojković imao je mnogo više muka dobijajući lekarske izveštaje posle mečeva odigranih za vikend. 

Petorica fudbalera sa spiska Srbije po svemu sudeći neće moći da igraju, naknadni poziv dobio je samo golman TSC-a Marko Ilić.

"Imamo mnogo kadrovskih problema, ali sve selekcije ih imaju. Igrači su povređeni, otkazuju. Neće doći Srđan Babić, povreda desnog kolena i razmišlja se o opraciji. Na njima je da donesu tu odluku. To je razlog što nije tu, a ne izmišljene priče po medijima. Mali Ratkov je povredio pripoj zadnje lože i čeka ga pauza do šest nedelja. To smo dobili od Salcburga. Apsurdno je da maltretirate nekog da dođe a dva meseca ne može da igra. Imamo Vanju Milinkovića Savića koji je zadobio povredu desnog kolena, čini mi se da je meniskus u pitanju. On dolazi danas, pa ćemo na licu mesta videti šta ćemo. Što se Ivana Ilića tiče, uradiće se dodatni pregled, a radi se o upali vene Ahilove tetive. Radićemo dodatne preglede i donositi odluke na osnovu procena medicinskog stafa", deklamovao je selektor Srbije.

Ne dolazi ni Andrija Živković.

"Andriji je izašao sinoć pre kraja meča, urađena mu je jutros magnetna rezonanca, ima bol u kolenu i oslobodićemo ga najverovatnije. Nema potrebe da dolazi u Beograd. Ako Vanja ne može, naknadni poziv je upućen Marku Iliću iz TSC-a", istakao je Stojković.