UEFA Liga nacija

Ovako ne može, neki igrači nisu radili ono što je potrebno: De Brujne ljut nakon poraza od Francuske

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.09.2024 11:31
Kevin de Brujne na utakmici Frncuska - Belgija Tanjug/AP Photo/Denes Erdos
Kevin de Brujne na utakmici Frncuska - Belgija

Kapiten fudbalske reprezentacije Belgije, Kevin de Brujne izjavio je da razočaran igrom svog tima na meču protiv Francuske u drugom kolu grupe A2 Lige nacija, prenose belgijski mediji.

Fudbaleri Belgije poraženi su u ponedlejak uveče u Lionu od selekcije Francuske rezultatom 2:0 i to je veoma ražestilo iskusnog prvotimca mančester sitija koji je za nacionalni tim odigrao 107 utakmica i postigao 30 golova.

"Francuska je bila bolja, nema tu šta da se doda. Igrali smo sa šest fudbalera u odbrani. Morali smo da odigramo bolje u drugom poluvremenu. Neki igrači nisu odradili ono što je bio njihov zadatak. Rekao sam u svlačionici šta moramo da popravimo. Moramo da igramo na najvišem nivou", rekao je Brujne i dodao:

"Ako ne možeš da igraš protiv najboljih, onda nisi dovoljno dobar. Moraš da daš sve od sebe na terenu, a neki igrači to nisu uradili. Mogu ja da prihvatim da mi nismo toliko dobri kao Francuzi. Ali ostale stvari su neprihvatljive. Mogu da prihvatim i da nismo dobri kao 2018. godine. Neću sad da plačem. Imam 33 godine i to više ne radim."

Fudbalska reprezentacija Belgije se nalazi na trećem mestu na tabeli grupe A2 LN sa tri boda, a u narednom kolu gostovaće Italiji.