UEFA Liga nacija

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, čestita srpskim fudbalerima: Super su igrali i super se borili protiv Španije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.09.2024 10:20
Aleksandar Vučić, predsednik države, zadovoljan izdanjem fudbalera Srbije protiv Španije FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/bs
Aleksandar Vučić, predsednik države, zadovoljan izdanjem fudbalera Srbije protiv Španije

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da šokira Španiju, čak ni da postigne gol protiv aktuelnog prvaka Evrope, ali nije primila ni pet kako su joj mnogi predviđali, već je uzela bod u sudaru sa "crvenom furijom", pa joj sa svih strana stižu čestitke za noćašnji remi u prvom kolu A divizije Lige nacija.

Uputio ju je i predsednik države, Aleksandar Vučić, iz Malog Zvornika, gde je jutros obišao radove na rekonstrukciji mosta na Drini, Mali Zvornik - Karajakaj (državni put IB26). 

"Čestitam im na borbenosti i hrabrosti i na želji da se bore za nacionalni dres i grb", rekao je Vučić na pitanje novinara da li je gledao nastup radikalno izmenjenog sastava "orlova" u odnosu na Evropsko prvenstvo 2024. 

 

Prvi čovek zemlje nastavio je da hvali izabranike Dragana Stojkovića za urađeno protiv Lamina Jamala i ostalih "ala". 

"Super su naši igrali, super su se borili. Uvek je dobro da budete pesimisti ili realisti, ali treba uvek svi da znaju da ćete svim srcem i snagom da se borite da pobedite. I naši momci su to svi noćas uradili, čestitam im na tom bodu", naglasio je Vučić.

Posebno ga je oduševio odnos Rajkovića, Milenkovića, Pavlovića, Birmančevića... prema dresu s državnim grbom. 

"Kao što rekoh, nije u pitanju ni Vučić, ni Piksi, ni ovaj, ni onaj. Suština je u tome da se borite za svoju zemlju, za svoj grb, za svoju zastavu, a ne da tražite razloge da to ne činite", poručio je predsednik naše zemlje.