UEFA Liga nacija

Španija protiv Srbije ostala bez planirane pobede, ali i Ojrazabala

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.09.2024 08:50
Mikel Ojrazabal, španski fudbaler, povređen u meču sa Srbijom Guliver
Mikel Ojrazabal, španski fudbaler, povređen u meču sa Srbijom

Fudbalska reprezentacija Španije nije ostvarila plan na početku novog ciklusa Lige nacija, jer je aktuelni evropski šampion u fudbalu protiv Srbije, na stadionu "Rajko Mitić", uzeo samo bod u sudaru sa novim i mlađim, ali u noćašnjih 90 minuta sjajnim timo "orlova". Uz to je ostala bez Mikela Ojrazabala, koji je na štakama napustio Beograd.

Napadač Real Sosijedada jeste do kraja ostao na terenu, ali je odmah posle zadnjeg sudijskog zvižduka pao na travu, uz bolnu grimasu zbog udarca u skočni zglob u jednom od napada u pravcu mreže nesavladivog Predraga Rajkovića. Da bi kasnije, uz svlačionice izašao uz pomoć pomagala. 

"Doživeo je veoma teško uganuće skočnog zgloba, videćemo kako će se to razvijati. Očekuje se da će u narednih nekoliko sati biti obavljeni testovi kako bi se proverio stepen povrede...", prokomentarisao je selektor Luis de la Fuente stanje svog aduta u završnici akcija.

U ovom trenutku čini se nerealnim da iskusni centarfor bude na raspolaganju svom timu u drugom meču septembarskog ciklusa takmičenja, protiv Švajcarske 8. septembra na strani, ali ko zna možda se desi čudo preko noći. 

Standings provided by Sofascore