UEFA Liga nacija

De la Fuente: Želja Srbije bila je da se odbrani, Rajković je bio odličan

komentari (0)

Izvor: Tanjug

06.09.2024 00:23
Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis de la Fuente MN Press
Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis de la Fuente

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis de la Fuente rekao je posle remija (0:0) protiv Srbije da je domaća ekipa imala želju da se odbrani i da je na golu sjajan bio golman Predrag Rajković.

"Srbija nam je u prvom poluvremenu pravila probleme iz kontranapada. Golman Srbije je bio odličan. Želja Srbije je bila da odbrani gol i stavila nas je u tešku situaciju", rekao je De la Fuente na konferenciji za medije.

Španski stručnjak smatra da je njegova ekipa bila sporija nego inače.

"Imali smo prilike, pravili smo neke šanse i imali situacije, ali nismo ih koristili, bili smo sporiji nego inače. Početak je sezone, igrači ulaze u ritam, verujem da ćemo već u nedelju biti mnogo bolji u Švajcarskoj", dodao je španski selektor.

Španac je dobio žuti karton u 85. minutu pošto je od glavnog sudije tražio da dosudi penal posle jednog vazdušnog duela u šesnaestercu Srbije.

"Meni je delovalo da je sudija trebalo da dosudi penal za nas i to bi promenilo tok igre i ishod meča, protestvovao sam jer je iz moje pozicije delovalo da je to bio prekršaj za penal", zaključio je De la Fuente.