UEFA Liga nacija

(VIDEO) Strahinja Pavlović: Debitanti uneli novu energiju i dali nam svežu krv

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.09.2024 23:07
Fudbaler Srbije Strahinja Pavlović MN Press
Fudbaler Srbije Strahinja Pavlović

Fudbaler Srbije Strahinja Pavlović sumirao je utiske za TV Arena sport posle remija "orlova" i Španije na startu Lige nacija.

"Večeras ja možda i nisam bio najborbeniji, bilo je dosta igrača na visokm novou, ispunjava me to što smo svi bili ovako borbeni. Dosta novajlija, dosta novih igrača, željnih dokazivanja, to je donelo novu energiju, samo da nastavimo ovako. Španci imaju neverovatne igrače, ali fudbal je takav, sve može da se nadoknadi. Protiv svakom može da se igra, ako imate pravi pristup."

Mnogi nisu očekivali osvajanje boda.

"Igrali smo protiv šampiona Evrope, sigurno da je bod velika stvar. Ponosan sam kako je ekipa odigrala, posebno u drugom poluvremenu kada je bilo teško, kada smo pali sa snagom, uspeli smo da ne primimo gol, što nam je bila boljka u nekim ranijim utakmicama"

Sve je moguće sa pravim pristupom.

"Javnost je bila nezadovoljna posle evropskog prvenstva, dosa novih igrača, sigurno da nije bilo velikih očivanja. Ali moje je mišljenje, kada imate pravi pristup da je sve moguće. Jako smo dobro taktički odigrali utakmicu, popravili smo neke stvari u defanzivi koje su nam pravile problem u prethodnom periodu".

Osvrnuo se i na promašaj Luke Jovića u prvom poluvremenu.

"Luka je trebao to da da (smeh). Malo je van forme, nije dugo igrao, iako je dao neke bitne golove za nas. Sada, nažalost, lopta nije htela u gol, ali će ući na nekoj narednoj utakmici. U pitanju je fenomenalan igrač koji poseduje neveroatan kvalitet."

Dao je i kratak komentar o meču sa Danskom koja je na programu ovog vikenda.

"Jedini problem je što se utakmice igraju na tri dana, ima dosta igrača koji danas nisu igrali, pa sam siguran da će biti nekih promena, ali imaćemo isti pristup i za tu utakmicu", rekao je defanivac Srbije.