UEFA Liga nacija

(VIDEO) Rajković posle Španije: Daće ga Jović u Danskoj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.09.2024 22:57
Predrag Rajković MN Press
Predrag Rajković

Fudbaleri Srbije i Španije igrali su bez golova na startu A divizije Lige nacija. Šampion Evrope imao je posed, igru, dobre šanse u drugom poluvremenu, ali nije uspeo da kapitalizuje na terenskoj inicijativi. Sa druge strane, "orlovi" su takođe imali svoje šanse i kolosalnu priliku Luke Jovića u prvom poluvremenu, ali, nažalost, nisu uspeli da naplate hrabru igru. 

Posle utakmice kratak komentar za TV Arena sport dao je golman Predrag Rajković, koji je bio jedan od najboljih pojedinaca naše selekcije

"Borili smo se, dali smo sve od sebe i igrali smo jedan za drugog, isravljali greške saigrača... Bila je teška utakmica, zahtevna, uzeli smo bod i mislim da ovi momci koji su debitovali mogu da budu zadovoljni. Falilo je malo sreće, Jović je imao odličnu priliku, ali dobro, daće ga u Danskoj. Da je pogodio danas utakmica bi sigurno otišla u drugom pravcu. Što se tiče ovih mladih momaka, svaka čast njima. Igrali su prvi put u nacionalnom dresu i samo trebaju da nastave ovako", rekao je čuvar mreže Srbije.