UEFA Liga nacija

IZ FSS apeluju na navijače Srbije: Dođite ranije na utakmicu protiv Španije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.09.2024 14:14
Kuća fudbala Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi MN Press
Kuća fudbala Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi

Fudbalski savez Srbije izdao je saopštenje pred prvi meč novog izdanja Lige nacija u kojem "orlovi" na stadionu Crvene zvezde dočekuju selekciju Španije.

Sama činjenica da u glavni grad Srbije stiže aktuelni šampion Evrope veliki je magnet za ljubitelje fudbala, zbog čega se i očekuje da će na stadionu "Rajko Mitić" biti velika gužva.

"Kako se bliži utakmica protiv Španije u kojoj naša A reprezentacija startuje u novom ciklusu Lige nacija kao član elitne divizije evropskog fudbala, tako raste i interesovanje gledalaca koji se u četvrtak uveče očekuju u velikom broju na stadionu ‘Rajko Mitić’. Ovim putem apelujemo na sve navijače da krenu ranije na utakmicu da bi se izbegle nepotrebne gužve i da bi na vreme zauzeli svoje mesto na tribinama", stoji u saopštenju Fudbalskog saveza srbiej i dodaje se:

"Iz bezbednosnih razloga, biće formiran prsten oko zapadne tribine, a ulaz na istočnu i zapadnu tribinu dozvoljen je samo na sektorima koji su označeni na ulaznicama.

Podsetimo, duel protiv aktuelnih prvaka Evrope zakazan je za četvrtak, 5. septembar, od 20.45 časova uz direktan prenos na TV Arena sport.