UEFA Liga nacija

Srpski fudbaleri odradili prvi trening pred Ligu nacija: Piksi komandovao u Staroj Pazovi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.09.2024 18:50
Fudbalski reprezentativci Srbije, na treningu u SC FSS, pred Ligu nacija MN Press
Fudbalski reprezentativci Srbije, na treningu u SC FSS, pred Ligu nacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković, jutros je održao konferenciju za medije povodom početka novog ciklusa Lige nacija, posle čega se ekipa okupila u Sportskom centru u vlasništvu nacionalnog Saveza, da bi večeras odrađen i prvi trening u mestu nedaleko od Beograda. 

Kako to biva uvek kada se igrači skupe posle kluoskih mečeva, vikend pre toga, uglavnom se radilo na osvežavanju ekipe, a pod budnim okom Piksija radili su momci od kojih se očekuju da donesu pozitivne promene posle neuspeha na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj ovog leta.

 

MN Press

Dragan Stojković, selektor Srbije, sa reprezentativcima

Počev od mečeva prva dva kola A divizije, mada 5. septembra u Beograd stiže ni manje ni više nego aktuelni prvak Starog kontinenta - Španija (20.45, TV Arena 1 Premium), a tri dana kasnije valja odmeriti snage sa Danskom (18.00, A1P), s kojom je naš tima imao posla u gruonoj fazi EURO 2024. Zabeležena atmosfera je dobra, još da takvi budu i rezultati. 

Nadalje bez kapitena Dušana Tadića, koji se povukao posle EURO, Darka Lazovića koji ne vidi sebe u novom ciklusu, o čemu se danas saznalo od Piksija, te trilinga Dušan Vlahović - Aleksandar Mitrović - Sergej Milinković Savić, koji je iz različitih razloga otkazao dolazak na septembarske utakmice.

Sam Stojković nije pozvao starosedeoce Gudelja, Gaćinovića, Mladenovića, Kostića...