UEFA Liga nacija

Okupljaju se fudbaleri Srbije pred početak Lige nacija: Obraćanje selektora Stojkovića pratite na TV Arena sport

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.09.2024 08:06
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojkković MN Press
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojkković

Početak septembra rezervisan je, po ranije uutvrđenom planu, za obaveze nacionalnih timova u UEFA Ligi nacija, pa se tako ovog ponedeljak u Staroj Pazovi okupljaju i najbolji fudbaleri Srbije pred mečeve protiv Španije i Danske.

Selektor Dragan Stojković saopštio je spisak igrača na koje računa za pomenute duele u Beogradu i Kopenhagenu, a na njemu nema Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića Savića kojima je potreban odmor, kao ni Dušana Tadića koji je posle neuspeha na EURO 2024 završio reprezenitativnu karijeru.

 

 

"Orlovi" će se ove godine šrvi put takmičiti u najjačoj diviziji najmlađeg reprezentativnog takmičenja pod okriljem UEFA, a svoja očekivanja pred nove obaveze nacionalnog tima javnosti će prezentovati selektor Dragan Stojković.

On je svoje obraćanje zakazao u 10.00 časova, a direktan prenos prve konferencije u ovom ciklusu Lige nacija biće direktno prenošen na kanalu TV Arena 1 Premium.

Najbolji fudbaleri Srbije se u ovom ciklusu Lige nacija nalaze u grupi 4 prve divizije i pored selekcija Španije i Danske rival će im još biti reprezentacija Švajcarske.