UEFA Liga nacija

De la Fuente izabrao fudbalere za mečeve Lige nacija: Jamal napada Srbiju u Beogradu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.08.2024 12:29
Lamin Jamal, španski fudbaler, preddvoviće prvaka Evrope na meču sa Srbijom Guliver/Photo by Harry Langer/DeFodi Images
Lamin Jamal, španski fudbaler, preddvoviće prvaka Evrope na meču sa Srbijom

Selektor fudbalske reprezentacije Španije, Luis de la Fuente, napravio je odabir od 25 igrača za septembarseke mečeve A divizije Lige nacijaprotiv Srbije u Beogradu i Švajcarske u Ženevi.  

I, logično, oslonio se na momke s kojima je prošlog meseca osvojio prvenstvo Evrope, na retko dominantan i dopadljiv način, pa će "orlovi" i njihovi navijači tog 5. septembra (20.45, TV Arena 1 Premium), na stadionu Crvene zvezde, imati priliku da prvi odmere snage sa "crvenom furijom" posle njenih zvazdanih nastupa u Nemačkoj. 

 

 

Jer, ako ne bude povreda tokom priprema na stadion "Rajko Matić" trebalo bi da izađu čudo od deteta, Lamin Jamal, mnogi njegovi saborci, ali i iksusnije kolege, u savršenom miksu koji je smislio De la Fuente. A sada će u bitku sa izabranicima Dragana Stojkovića. 

Na spisku pozvanih nalaze se: Golmani: David Raja, Aleks Remiro, Robert Sančez; Odbrana: Dani Karvahal, Oskar Mingeza, Ajmerik Laport, Robin le Norman, Danijel Vivijan, Pau Tores, Alehandro Grimaldo, Mark Kukurelja; Srednji red: Rodri, Martin Zubimendi, Fabijan Ruiz, Aleks Garsija, Pedri, Dani Olmo, Pepelu; Napad: Feran Tores, Lamin Jamal, Niko Vilijams, Mikel Ojarzabal, Žeremi Pino, Hoselu, Ajoze Perez.