UEFA Liga nacija

Pričali smo, razumem sve: Dragan Stojković ne vidi ništa čudno u otkazima važnih igrača

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.08.2024 12:58
Dragan Stojković, fudbalski selektor Srbije, razume otkazivanje trojice igrača MN Press
Dragan Stojković, fudbalski selektor Srbije, razume otkazivanje trojice igrača

Dušan Vlahović, Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović bili su pozvani na startne mečeve Lige nacija, u A diviziji, ali će sva trojica izostati iz fudbalske reprezentacije Srbije protiv Španije, 5. septembra u Beogradu, odnosno Danske, tri dana posle u Kopenhagenu. 

Za mnoge iznenađujuća odluka, ali ne i za Dragana Stojkovića, jer ideolog igre "orlova" smatra da nema ničeg čudnog u tome što je prvi odustao od stavljanja pod državnu zastavu zbog porodičnih problema, a tandem iz Al Hilala usled muke s povredama. 

"Što se tiče Vlahovića, Sergeja i Mitra stvari su vrlo jednostavne. Vlahović me je zvao, rekao da ima porodične probleme, u to ne ulazim i nadam se da će to što ima rešiti na pozitivan način, što mu iskreno želim. Mitrović i Sergej praktično sve vreme igraju u Al Hilalu pod povredama. Momci su se javili, pričali smo, razumem sve, hoće da iskoriste vreme kako bi te povrede sanirali. Kod Mitrovića je problem zadnja loža, kod Sergeja bol u leđima, igra pod injekcijama, mislim da je reč o pršljenu", mirno je Piksi prokomentarisao poslednje dešavanja u timu za sajt FSS. 

Kako bilo, srpski slektor će sutra objaviti konačni spisak kandidata za predstojećih 180 minuta, na kom sigurno neće biti svojevoljno penzionisanog kapitena Dušana Tadića, posle Evropskog prvenstva posvećenog samo klupskoj karijeri. Kao ni poveće grupe starosedelaca, osim ako se ne predomisli i naknadno pozove Vanju Milinković Savića, Filipa Kostića, Nemanju Gudelja, Mijata Gaćinovića, Filipa Mladenovića, Srđana Mijailovića i(li) Uroša Spajića.