UEFA Liga nacija

Dušan Vlahović ne igra za Srbiju u Ligi nacija: Stojković dobio poziv od golgetera

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.08.2024 15:40
Dušan Vlahović, fudbaler Juventusa, otkazao dolazak na mečeve Srbije MN Press
Dušan Vlahović, fudbaler Juventusa, otkazao dolazak na mečeve Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije biće značajno oslabljena u napadu u prvim mečevima Lige nacija, u A diviziji, jer je Dušan Vlahović odustao od igranja protiv Španije, 5. septembra u Beogradu, te Danske tri dana kasnije u gostima.

Vest o neočekivanom obrtu malo pre važnih utakmica državnog tima saopštio je sam napadač "orlova" i Juventusa, putem svog naloga na društvenim mrežama. 

"Danas sam obavestio stručni štab da iz porodičnih razloga neću biti u mogućnosti da se odazovem pozivu selektora za predstojeće utakmice Lige nacija protiv Španije i Danske", napisao je Dušan Vlahović na ličnom Instagram profilu.

 

 

Bez ulaženja u problematiku razloga, odnosno problema, koji su ga naveli da se naknadno zahvali na pozivu selektoru Draganu Stojkoviću, koji je značajno promenio ekipu posle kontinentalnog šampionata u Nemačkoj ovog leta. Samo nekoliko dana pošto je s dva data gola bio junak slavlja "stare dame" u Veroni (3:0).

Bivši špic Partizana i Fiorentine trebalo je da bude udarna igla srpskog tima i protiv aktuelnog prvaka Evrope sa Pirineja, kao i u novom sudaru s jednim od rivala u grupnoj fazi ERURO 2024, sam ili u tandemu sa Aleksandrom Mitrovićem, ali se očigledno isprečila neka više sila.