UEFA Liga konferencije

TSC dobio raspored mečeva u Ligi konferencije: Početak s Astanom, kraj protiv Noe

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.09.2024 10:40
Fudbaleri TSC-a, znaju kojim redom će igrati mečeve Lige konferencije MN Press
Fudbaleri TSC-a, znaju kojim redom će igrati mečeve Lige konferencije

Fudbaleri TSC-a od petka znaju s kim će se sve boriti za bodove i novčane premije u Ligi konferencije, a sada su dobili i raspored duela za nokaut rundu trećeg po snazi takmičenja Evropske klupske federacije. 

"Žurka" za novog trenera Jovana Damjanovića i njegove izabranike počinje 3. oktobra, kada će od 18:45 časova voditi bitku s Astanom, u Kazahstanu. Istog meseca, na severu Vojvodine, zakazan je meč protiv Legije iz Varšave (24. oktobar, 21.00). 

U novembru će ekipa iz Bačke Topole 7. dočekati Lugano (18.45), koji je izbacio Partizan iz trke za Ligu Evrope, da bi pred kraj meseca (28) ona bila gost još jednog švajcarskog - Sent Galena. S početkom u isto vreme. 

Ključni meč za prolazak dalje biće verovatno 12. decembra, kada TSC od 21.00, na strani, igra protiv belgijskog Genta, dželata beogradskih crno-belih u plej-ofu za LK. Ciklus se završava 19. decembra, domaćinskim duelom s timom Noe iz Jermenije (21.00).

U međuvremenu će večeras igrati meč sedmog kola Mozzart Bet Superlige, protiv Mladosti iz Lučana u svojoj kući (19.00, TV Arena srport 2), a onda imati dve nedelje vremena za rad na dizanju igre i forme, posle smene Deana Klafurića, nakon teških poraza od Makabija iz Tel Aviva i proklizvanja u prvenstvu.