UEFA Liga konferencije

Kristijan Karembe ekskluzivno za TV Arena sport: Ovo je revolucija u evropskom fudbalu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.08.2024 15:49
Kristijan Karembe sa trofejom Lige konferencije Profimedia
Kristijan Karembe sa trofejom Lige konferencije

Reporter TV Arena sport, Miloš Milićević, posle žreba za UEFA Ligu konferencija, gde su protivnike dobili i predstavnici Srbije (TSC) i Bosne i Hercegovine (Borac Banjaluka), razgovarao je sa Kristijanom Karembeom, ambasadorom takmičenje.

Nekadašnji fudbaler brojnih evropskih klubova, između ostalih i Real Madrida, istakao je za našu televiziju da su promene u tri takmičenja revolucionarne i da veruje da će navijači uživati.

"Ovo je izuzetan momenat za sve nas i prilika za veliku revoluciju u takmičenju. Imaćemo mnogo utakmica i navijači će uživati", počeo je nekadašnji francuski reprezentativac.

"Sezona će biti duga i teška, a mi moramo da se dugoročno posvetimo ovom projektu. Svi imaju svoju šansu, verujem da će biti dobro", prilično uveren je delovao fudbaler koji je veliki trag ostavio i u Atini, gde je nastupao za Olimpijakos.

 

 

Danas je Karembe sportski direktor kluba iz Pireja i presrećan je što je prošle sezone na "Karaiskaiks" stigao i prvi evropski trofej u istoriji kluba, a osvojen je upravo u Ligi konferencija.

"Veoma dobra sezona za Olimpijakos čiji sam član i veliki navijač. Imali smo jasnu viziju i dobro je što smo uspeli da se prebacimo iz domaćeg u evropsko takmičenje", podvukao je Kristijan Karembe.