UEFA Liga konferencije

Antić: Utakmica protiv Genta prekretnica sezone, jako je važno da igramo Evropu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.08.2024 11:36
Nikola Antić veruje u prolaz MN Press
Nikola Antić veruje u prolaz

Fudbaleri Partizana, njih 23 koje je poveo na put Aleksadnar Stanojević, ne gube nadu u podvig u Gentu i plasman u UEFA Ligu konferencije. Prednost Belgijanaca od 1:0, stečena u Humskoj, može u sredu od 18.00 časova (TV Arena 1 Premium) da se nadoknadi.

Levi bek Nikola Antić pred poletanje za Belgiju ne krije da je njegov klub revanš protiv Genta prekretnica sezone. 

"Igrali smo dobro na neki način. Primili smo gol, ali imamo šanse za prolaz. Ova utakmica je prekretnica sezone, jako je važno da se vratimo sa uspehom, da igramo Evropu. To je važno za klub, za zemlju, važno je za sve nas", rekao je Antić za klupski sajt.

Antić ističe da je rival dodatno analiziran. 

"Brza su ekipa, mladi igrači koji znaju šta hoće. Analizirali smo ih, želimo taktički da ih nadmudrimo i najvažnije je da se vratimo sa pozitivnim rezultatom za nas. Znaju i oni da imamo dobre igrače. Jako je bitno da uđemo čvrsto u duel, da odigramo 90, ako ne i 120 minuta i penale da prođemo, da pokažemo karakter. Ovo je Partizan, moramo da ostvarimo povoljan rezultat", zaključio je Antić.

Novajlija Stefan Kovač je samouveren pred ovo gostovanje.

"Očekujem prolaz, nema šta tu dalje da se priča. Malo nam je falilo karaktera u završnici ili sportske sreće. Doći će to kada mi dobro radimo", jasan je bio doskorašnji vezista Čukaričkog.