UEFA Liga konferencije

Problemčić u moru nevolja: Goh ne igra protiv Genta

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.08.2024 23:00
Jung-Džun Goh je doveden u Partizan prošle sezone FK Partizan
Jung-Džun Goh je doveden u Partizan prošle sezone

Kao da izostanak navijača sa gostovanja, neubedljiva igra, i problemi od svlačionice, preko tribina, do kase kluba, nisu dovoljni Partizanu, sada su pred meč u sa Gentom (sreda, 18.00 - Arena 1 Premium) u Belgiji počele da se nižu i nedaće sa povredama. 

Naime, korejski fudbaler Jung-Džun Goh doživeo je omanji peh na utakmici sa Gentom u Beogradu u 22. minutu meča. Iako je magnetna rezonanca pokazala da u pitanju nije neka ozbiljnija nezgoda, Goh će biti prinuđen da presedi odlučujući duel plej-ofa za Ligu konferencije. 

FK Partizan

Jung-Džun Goh prilikom potpisa za Partizan

Pitanje je kako se treba osećati povodom ovakvog raspleta. Sa jedne strane, najbolje je imati sve opcije na raspolaganju kada se ulazi u utakmicu koja "život znači" crno-belima. Mada se mora priznati da je Aleksandar Stanojević praktično probao svaki način da razmrda ekipu promenama, jasno je da nešto ne štima, a među onima koji su se utopili u potpuno sivilo je i korejski mladi reprezentativac. 

Goh je prošle sezone doveden kao kapitalno pojačanje za milion i dvesta hiljada eura, ali je imao prilično promenljivih uvodnih šest meseci. Očekivalo se da bi mu ova sezona mogla biti ona u kojoj će pokazati potencijal, ali se desilo totalno suprotno. Potpuno je nestao i sve više mu izmiče pozicija na terenu, a ukoliko ovako nastavi, moguće je da će Partizan morati da se pomiri sa gubitkom novca u potencijalnom poslu prodaje Goha u budućnosti. 

Sve mečeve crno-belih možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.