UEFA Liga konferencije

Partizan zamolio navijače da ne putuju u Belgiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.08.2024 18:35
Fudbaleri Partizana biće ponovo bez podrške MN Press
Fudbaleri Partizana biće ponovo bez podrške

Fudbalski klub Partizan zamolio je navijače da ne putuju u Belgiju na revanš meč protiv Genta. Shodno odluci UEFA Partizan je kažnjen sa dve utakmice igranja bez prisustva publike.

Odluka je stupila na snagu već za prvu utakmicu plej-of faze Lige konferencije, između Partizana i Genta koja je odigrana u četvrtak u Beogradu.

 

 

Kako odluka obuhvata i revanš utakmicu plej-of faze Lige konferencije u Gentu, iz uprave Partizana su zamolili navijače da ne putu u Belgiju.

"Molimo sve navijače i simpatizere crno-belih da ne kreću put Belgije, jer prisustvo gostujućih navijača i kupovina ulaznica nije moguća zbog pomenute disciplinske mere. Zahvaljujemo se svima na razumevanju, sa željom da se Partizan plasira u UEFA Ligu konferencije", stoji u kluspkom saopštenju.

Revanš utakmica između Genta i Partizana igraće se u sredu od 18 časova u Belgiji. Gent ima prednost iz prvog meča pošto je pobedio rezultatom 1:0. Pobednik dvomeča će obezbediti plasman u grupnu fazu Lige konferencije i još najmanje osam utakmica.