UEFA Liga konferencije

Natho i Severina kukaju zbog promašaja protiv Genta: Na ovom nivou takmičenja...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.08.2024 12:25
Bibras Natho, fudbaler Partizana, razočaran ishodom prvog meča sa Gentom MN Press
Bibras Natho, fudbaler Partizana, razočaran ishodom prvog meča sa Gentom

Fudbaleri Partizana ni protiv Genta nisu zaslužili visoke ocene, ali nisu ekstremno niske kao na primer protiv Dinama iz Kijeva u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa opet ne mogu i ne smeju biti zadovoljni posle prvog meča plej-ofa za Ligu konferencije. Ne samo što u Belgiju idu s golom minusa, već zato što su i oni mogli do pobede u Humskoj i to ubedljive.

Međutim, ispromašivali su se za sve pare, za dodatnu bojazan navijača da ni drugu sezonu zaredom neće gledati crno-bele na evropskoj sceni već samo u domaćim takmičenjima, gde već godinama tavore u senci Crvene zvezde. 

 

 

"U prvih 15 minuta smo igrali jako dobro i propustili smo neke dobre prilike. Na ovom nivou, ako ne koristite šanse, protivnik vas kažnjava. To se nama desilo. Utakmicu sa Luganom smo dobro odigrali u gostima, pa imamo čemu da se nadamo. Verujem da će i oni dati sve od sebe, ali na nama je da zaigramo još bolje, iskoristimo šanse i pobedimo. Moramo da imamo više ubilačkog instinkta, nije sve u sreći. Sreća prati hrabre, ali morate biti i "prljavi" i bezobrazni i da želite pobedu. Nadam se tome u Belgiji", jasno je Bibarsu Nathu koliko je sati u jurnjavi za zadnjim UEFA vozom, posle ispadanja iz šina za LŠ i Ligu Evrope. 

Poput Izraelca i Ksander Severina smatra da je moglo i moralo bolje ovog četvrtka, kao i da nije još ništa izgubljeno. 

"Počeli smo utakmicu jako dobro i imali mnogo šansi u prvom delu susreta. Oni su koristili svoje šanse, a mi nismo i to je rezultiralo porazom. Mislim da sledeće nedelje moramo da iskoristimo svaku šansu. Danas smo bolje igrali, ali je nedostajala završnica", kaže Holanđanin, koji je i sam promašivao ili bio sebičan kada je trebalo dodati loptu u nekoliko izglednih akcija.