UEFA Liga konferencije

Mitrović pred Partizan: Mnogo mi je žao što igramo bez navijača zbog mojih prijatelja i porodice

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.08.2024 21:16
Stefan Mitrović je u Superligi igrao protiv Partizana u dresu Metalca MN Press
Stefan Mitrović je u Superligi igrao protiv Partizana u dresu Metalca

Fudbaleri Partizana su se survali niz put evropskih takmičenja i došli do plej-ofa za Ligu konferencije. Sada mesta za popravku nema, a dvomeč sa Gentom biće poslednja prilika da crno-bele od jeseni gledamo u kontinentalnim mečevima. 

"Parni valjak" će Belgijance ugostiti u četvrtak (20.15, Arena 1 Premium) u Humskoj 1, a pred ovaj okršaj, na konferenciji za medije je govorio fudbaler Genta, i nekadašnji srpski reprezentativac, Stefan Mitrović. 

Novinare je zanimalo da li je Mitrović više motivisan zbog toga što je svojevremeno nastupao u mlađim kategorijama Crvene zvezde. 

"Ne uopšte. Ja nisam nikada debitovao za Zvezdu, naravno da sam navijač Zvezde, to svi znaju, ali ne da mi to neku dodatnu motivaciju, ući ću u meč kao i za svaku utakmicu", rekao je naš nekadašnji reprezentativac. 

Twitter/Fudbalski savez Srbije

Stefan Mitrović (levo)

Mitrović je svojevremeno sa Metalcem igrao protiv Partizana i nije uspeo da izađe kao pobednik.

"Tačno je da nikada nisam pobedio ovde, u Partizanu je ranije ambijent u klubu bio bolji, stvari su tada bile bolje postavljene, gledam to sa navijačke strane. Metalac nije bio jedan od najboljih klubova u Srbiji, izgubili smo meč u Kupu i u prvenstvu", istakao je Mitrović, i potom nastavio sa rečima o praznoj Humskoj:

"Mnogo mi je žao što igramo bez navijača, i zbog mojih prijatelja i porodice. Ali, tako je kako je, spremamo se za utakmicu kao i za svaku drugu, znamo kvalitete Partizana, imaju veliki individualni kvalitet, upoznati smo sa njima, znamo da će biti veoma teška utakmica".

Ko će biti najveća pretnja za gol Genta?

"Ne bih nikoga izdvajao, jer fudbal je timska igra, ne bih izdvajao nijednog pojedinca, znamo ko su njihova glavna oružja i najbolji igrači tima", zaključio je Stefan Mitrović.

Utakmicu Partizana i Genta možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.