UEFA Liga konferencije

Azerbejdžanac Elčin Masijev određen za glavnog sudiju meča Partizan - Gent

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.08.2024 18:59
Fudbaleri Partizana igraju protiv Genta u plej-ofu za Ligu konferencije MN Press
Fudbaleri Partizana igraju protiv Genta u plej-ofu za Ligu konferencije

Azerbejdžanac Elčin Masijev određen je za glavnog sudiju meča Partizan - Gent, saopštila je danas Evropska fudbalska unija. 

Kako je saopštila UEFA, Masijev će u četvrtak, 22. avgusta, od 20.15 na stadionu Partizana, predvoditi ekipu od šest Azerbejdžanaca na meču plej-ofa za Ligu konferencije. 

Elšad Abdulajev i Parvin Talibov će biti asistenti pored aut linija, a četvrti sudija biće Farid Halijev. 

 

 

Kamal Umudlu će biti glavni u VAR sobi, a Rašad Ahmadov njegov pomoćnik. 

Podsećamo, Partizan je u četvrtak izgubio od Lugana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ukupnim rezultatom 3:2. Posle inicijalnog poraza u Beogradu od 1:0, crno-beli su remizirali u Švajcarskoj i tako ponovo promenili kontinentalno takmičenje u čijem baražu traže mesto. 

Pre Lugana, "parni valjak" je iz drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona izbacio ukrajinski Dinamo Kijev ubedljivim rezultatom 9:2. U prvom meču u Lublinu, Ukrajinci su slavili sa ubedljivih 6:2, dok je u Beogradu bilo nešto "blaže", s obzirom da su žuto-plavi pobedili sa 3:0

Ukoliko Partizan ostane poražen i u dvomeču sa belgijskom ekipom, to će biti prvi put da crno-beli ne igraju nijedno evropsko takmičenje dve godine zaredom u zadnje dve decenije (22 godine)...