UEFA Liga konferencije

Bandović: Imamo kvalitet da prođemo dalje

komentari (0)

Izvor: Tanjug

09.08.2024 10:00
Trener Vojvodine Božidar Bandović zna šta treba popraviti u revanšu MN Press
Trener Vojvodine Božidar Bandović zna šta treba popraviti u revanšu

Imala je Vojvodina i sa igračem manje (iskljulen Medojević u 70. minutu) 1:1 u Mariboru. I nije umela da izbegne poraz jer je domaćin u osmom minutu nadoknade pogodio za prednost slovenačkog predstavnika u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za UEFA Ligu konferencija.

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović veruje u plasman u narednu fazu.

"Prvo poluvreme je bilo dosta izjednačeno. Imali smo problema po desnom boku. Poremetile su nas malo i dve prinudne izmene. Uspeli smo i sa igračem manje da damo gol, kontrolisali smo utakmicu i posle 1:1. Taktički smo u napadu mogli i morali bolje. Nismo smeli onako da primimo gol. Čestitam igračima na borbenosti, hvala našim navijačima na podršci", rekao je Bandović.

Razloga za optimizam ima.

"I dalje verujem u prolaz, mislim da imamo šansu da prođemo dalje, uz dužno poštovanje protivniku, mislim da imamo kvalitet da prođemo dalje. Mi smo veliki klub i moramo da pokažemo karakter u revanšu, siguran sam da možemo da se vratimo", dodao je Bandović.

 

 

Mihailo Ivanović nije iskoristio stoodstotnu šansu kod rezultata 0:0.

"Utakmica je mogla da ode u drugom smeru da smo iskoristili šanse. Žao mi je što nisam uspeo da postignem gol, imao sam tu šansu, ali mi je nedostajalo koncentracije da pošaljem loptu u mrežu. Radiću na tome i nadam se da ću dati gol u revanšu", rekao je Ivanović.

Revanš meč igra se 15. avgusta od 20.00 časova na stadionu "TSC Arena" u Bačkoj Topoli.