UEFA Liga konferencije

Darko Zorić, napadač Mornara, daje prednost Kragujevčanim: Favoriti su, međutim možemo do dobrog rezultata

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.07.2024 22:55
Darko Zorić, nekadašnji igrač Čukaričkog MN Press
Darko Zorić, nekadašnji igrač Čukaričkog

Mornar iz Bara, predvođen trenerom Zoranom Đuraškovićem, nekadašnjim najboljim strelcem Superlige Srbije, lučanske Mladosti i Železnika, gostuje sutra u Leskovcu, Radničkom 1923 u okviru prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. 

U timu iz Crne Gore je i nekoliko iskusnih igrača, koji su nekada igrali u Srbiji, a jedan od njih je Darko Zorić, koji je nosi o dres Čukaričkog. 

Bivši prvotimac tima sa Banovog brda, optimista je pred sutrašnji duel.

Došli smo nekoliko dana pre utakmice da bi imali više vremena da se odmorimo jer smo putovali autobusom. Nije bio lagan put ali imaćemo dovoljno vremena da se što bolje oporavimo i pripremimo za utakmicu”, rekao je Darko Zorić.

 

 

Iskusni napadač Mornara upoznat je sa kvalitetom srpskog tima, ali veruje da može ostvariti dobar rezultat.

Skautirali smo Radnički i videli smo da se radi o jako kvalitetnom timu. Na svakoj poziciji su dobri. Jako organizovana ekipa. Istina je da su favoriti,ali mi možemo obećati da ćemo se boriti i dati sve od sebe da napravimo dobar rezultat za nas”.

Junak revanša s Dinamom posebno ističe važnost timskog duha u Mornaru.

“Svakom igraču znači kada postigne gol. Još kad nam je taj gol pomogao za prolazak dalje to mi je još draže. Ali sve je to zasluga kolektiva. Mi smo ekipa borbena i na osnovu toga kao kolektiv želimo da pravimo rezultate”, zaključio je Zorić.