UEFA Liga konferencije

Radnički misli na svoje navijače: Besplatan prevoz do Leskovca uz kartu za Mornar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.07.2024 17:09
Fudbaleri Radničkog započinju istorijske evropske kvalifikacije MN Press
Fudbaleri Radničkog započinju istorijske evropske kvalifikacije

Fudbaleri Radničkog 1923 dočekali su svoj debi u Evropi, i za dva dana će odigrati prvi susret drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Mornara iz Bara od 20.00 časova na domaćem terenu. 

S obzirom da se na stadionu "Čika Dača" i dalje vrše radovi, Radnički će biti prinuđen da svoje utakmice igra u Leskovcu, na stadionu "Dubočica", koji je 200 kilometara udaljen od njihovog. Ipak, klub je mislio na svoje navijače, tako da je u saradnji sa gradskim vlastima organizovao deset autobusa koji će besplatno prevoziti ljude, uz kupljenu kartu. 

"FK Radnički 1923 je u saradnji sa Gradom Kragujevcem obezbedio 10 autobusa za prevoz svojih navijača u Leskovac na evropsku premijeru 'crvenih' protiv Mornara iz Bara.

Broj mesta je ograničen, pa tako svako ko kupi ulaznicu treba odmah da se prijavi za prevoz.Polazak autobusa je u četvrtak u 05 časova sa parkinga iza zapadne tribine stadiona 'Čika Dača'.

Još jednom pozivamo naše navijače da u što većem broju ispune tribine stadiona 'Dubočica' i pruže podršku 'crvenima' u istorijskoj utakmici na koju se čekalo više od jednog veka", stoji u objavi Radničkog na društvenim mrežama. 

 

 

Inače, cene ulaznica za utakmicu sa Mornarom koštaće 500, 800 i 1.000 dinara, tako da će svi Kragujevčani moći sebi da priušte gledanje svog tima prvi put u Evropi (ukoliko izuzmemo Mitropa kup sredinom prošlog veka). 

Podsećamo, iako se očekivao da će crveni igrati protiv Dinama iz Tbilisija, crnogorska ekipa je uspela da iznenadi Gruzine i prođe dalje ukupnim rezultatom 3:2 (2:1, 1:1)

Utakmicu Radničkog 1923 i Mornara, kao i ostale duele naših timova u pohodu prolazak u grupne faze takmičenja Starog kontinenta, možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.