UEFA Liga Evrope

Sudite nam na kraju sezone, nastavljamo da se borimo: Ten Hag nije nezadovoljan posle remija u Portu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.10.2024 08:00
Trener Mančester junajteda, Erik ten Hag u razgovoru sa Matijasom de Lihtom Tanjug/AP Photo/Luis Vieira
Trener Mančester junajteda, Erik ten Hag u razgovoru sa Matijasom de Lihtom

Teška vremena za Mančester junajted i njegovog trenera Erika ten Haga se nastavljaju, ali holandski stručnjak i dalje ne razmišlja da se povuče sa tog mesta.

Slavni engleski klub je u drugom kolu Lige Evrope gostovao Portu, gde je imao prednost od 2:0, a onda je u 90. minutu uspeo da osvoji jedan bod i to sa igračem manje.

Bila je to četvrta utakmica u nizu na kojoj klub sa stadiona "Old Traford" nije uspela da pobedi, od čega su tri remija i jedan poraz, ali u statističkom smislu za "crvene đavole" poražavajući je još jedan podatak. Naime, Junajted je na čak 24 utakmice od kada ih vodi Tten Hag primio tri i više golova što je najviše od svih timova u Premijer ligi.

"Ne mislim da smo odigrali lošu utakmicu. Smatram da je samo njen središnji deo bio nešto slabiji, ali početak i kraj su bili vrlo dobri. Poveli smo, na kraju uspeli da izjednačimo i to je vrlo dobro za moral ekipe. Igrači rade na terenu ono što treba, bore se i zadovoljan sam kako sve to izgleda", rekao je Ten Hag.

Mančester junajted je poslednju pobedu ostvario 17. septmebra kada je u Liga Kupu ubedljivo savladao Barnli 7:0, a od tada je još remizirao sa Kristal Palasom bez golova, protiv Tventea u Ligi Evrope je odigrao 1:1, a ubedljivo je poražen od Totenhema 0:3.

"Crta se podvlači na kraju sezone i tada možete da nam sudite. Mi nastavljamo da se borimo, uvereni smo da je ono što radimo dobro i atmosfera u ekipi je dobra. Potrebno je samo malo da popravimo defanzivu i biće to kako treba", rekao je Ten Hag.

Tim sa "Old Traforda" narendi meč igra  već u nedelju, 6. oktobra i to protiv zahuktale Aston Vile u Bimingemu, uz direktan prenos na TV Arena sport.