UEFA Liga Evrope

Premijerligaši za TV Arena sport posle žreba za Ligu Evrope: Uzbuđeni smo, jedva čekamo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.08.2024 17:15
Den Ešvort i Erik ten Hag Profimedia
Den Ešvort i Erik ten Hag

TV Arena sport ispratila je na licu mesta kompletan žreb u Monaku za sva tri evropska takmičenja. U protekla dva dana napravili smo dosta zanimljivih priča i ekskluzivnih intervjua, a imali smo priliku da popričamo i sa predstavnicima Totenhema i Mančester junajteda posle žreba za Ligu Evrope.

Geri Mebat je kao igrač proveo u Totenhemu preko deceniju i po, odigrao je 477 utakmica i dugo godina nosio kapitensku traku tada kluba sa Vajt Hart Lejna. I danas je član londonske ekipe.

"Veoma težak žreb, biće to sjajne utakmice protiv Rome i Rendžersa. Definitivno su u pitanju najteži rivali koje smo mogli da dobijemo. Znamo ko je Rendžers, kako igraju, biće dosta uzbuđenja", rekao je raspoloženi Mebat.

Oduševljen je promenama u takmičenju.

"Apsolutno sam zadovoljan novim formatom. Imaćemo više utakmica, verujem da će publika uživati, očekujem uzbudljivije takmičenje. Igra se osam utakmica i Liga se nastavlja i u januaru. Svaka utakmica je priča za sebe, lepa prilika i za nas da vidimo na čemu smo", dodao je Geri Mebat.

Direktor Mančester junajteda, Den Ešvort, više je govorio diplomatskim rečnikom posle izvlačenja protivnika u Ligi Evrope.

"Imamo ambicije u svakom takmičenju u kojem igramo, pristup nam je profesionalan. Uzbuđeni smo, radujemo se utakmicama koje dolaze i poslu koju je pred nama. Nekada su utakmice grupne faze umele da budu problematične, sada imamo više mečeva i prostora za neke druge stvari. Prva faza je veoma bitna, jer će svaki duel da bude težak", rekao je za TV Arena sport Ešvort.