UEFA Liga Evrope

Vreme je za bis na "Tumbi": Rusi sele Ivića u PAOK

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.08.2024 19:10
Vladimir Ivić je prvi put postao trener PAOK 2016. godine. MN Press
Vladimir Ivić je prvi put postao trener PAOK 2016. godine.

Iako je Vladimir Ivić imao odlične rezultate u Krasnodaru, Rusi su odlučili da nastave drugi deo prošle sezone bez srpskog stručnjaka na klupi. S obzirom da "zeleni" nisu cenili njegove sposobnosti, našao se klub koji to i te kako čini. 

Naime, ruski mediji prenose da je sve spremno za Ivićev povratak u solunski PAOK, u kojem je započeo svoju trenersku karijeru, kada je 2016 godine seo na klupu "Tumbe" kao vršilac dužnosti. 

Naime, Ivan Karpov, sportski novinar iz Rusije, navodi da će se grčki crno-beli rastati sa Razvanom Lučeskuom po završetku kvalifikacija za Ligu Evrope. Podsećamo, u plej-ofu za drugo po snazi kontinentalno takmičenje, PAOK igra protiv Šamroka, a u prvom duelu je savladao Irce sa 4:0. 

 

 

Ipak, dobar rezultat nije realna slika stanja, naročito posle ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Malmea, kao i relativno neubedljivog starta u prvenstvu, ako sagledavamo igru pored rezultata. 

Rođeni Zrenjaninac je u 70 navrata kormilario prvim timom PAOK uz skor od 41 pobede, 12 remija i 17 poraza kao i gol razliku 114:52. U PAOK je stigao kao trener mlađih kategorija, da bi mesto glavnog stručnjaka preuzeo od Igora Tudora, koji je dobio otkaz.