UEFA Liga Evrope

Crnilo u Humskoj pred Lugano: UEFA ponovo kaznila Partizan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.08.2024 17:30
Nihad Mujakić na duelu Partizana i Lugana MN Press
Nihad Mujakić na duelu Partizana i Lugana

U Partizanu nikako da svane, a kao da se mrak sve više produbljuje iz "dana u dan". Kada to nisu loše igre u prvenstvu, onda je kamen spoticatelj neuspeh u Evropi; ako se i oni poklope, "nakaleme" se uz i neki nesportski problemi unutar i oko kluba, a na sve navedeno, sada dodajemo novu kaznu UEFA

"Evropska kuća fudbala" je po kratkom postupku kaznila crno-bele zbog neprikladnih pokliča i skandiranja na prošlonedeljnom duelu sa Luganom, i tako onemogućila podršku navijača na narednom kontinentalnom izazovu. 

Nije da mnogo mare u Humskoj, sigurno da 3000 karata neće više oštetiti već ulubljenu klupsku kasu, a huk sa tribina svakako nedostaje otkada su sa juga rešili da spuste rampu i pokažu revolt prema čelnicima. 

MN Press

Aldo Kalulu na meču Partizana i Lugana u Beogradu

Ipak, oblak negativne energije nastavlja da raste neprestano, a ovaj put se još više zacrneo pred veoma važan duel u Švajcarskoj (20.30), na kome će Partizan pokušati da nadoknadi zaostatak od 1:0, ponet iz Beograda.

Podsećamo, ukoliko "parni valjak" napravi veliko iznenađenje i prođe dalje, poslednju prepreku pred Ligu Evrope će mu predstavljati turski Bešiktaš. Ali ako se do trijumfa sa najmanje dva gola razlike ne dođe (eventualni penali su takođe u opticaju), onda će ekipa Aleksandra Stanojevića igrati protiv boljeg iz dvomeča Silkeborga i Genta. Na prvom duelu su ove dve ekipe remizirale (2:2), a revanš u Belgiji će početi u isto vreme kada i susret Partizana i Lugana. 

Mečeve kvalifikacija naših klubova na putu ka kontinentalnim takmičenjima možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.