UEFA Liga Evrope

Stanojević veruje u dobar rezultat Partizana u Švajcarskoj: Saldanja spreman za Lugano

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.08.2024 20:00
Aleksandar Stanojvić, trener Partizana FK Partizan
Aleksandar Stanojvić, trener Partizana

Partizan se nlazi pred velikim ispitom. Nisu crno-beli uspeli u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a sada imaju minus od jednog gola i u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Lugana. Crno-beli će sutra od 20.30 časova gostovati pomenutoj ekipi, sa ciljem sa popravi utisak. 

 

Trener Aleksandar Stanojević istakao je danas da ekipa zna šta treba da uradi u utakmici protiv Lugana, kao i da će Mateuš Saldanja biti u konkurenciji za utakmicu.

"Imamo negativan rezultat iz prve utakmice, nadu da možemo da prođemo, pošto je aktivan rezultat, spremamo se. Svi su zdravi, Mateuš Saldanja je počeo da trenira, on je u konkurenciji za tim. Sve nam je jasno, svi znamo šta treba da uradimo, tako se i spremamo", rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Fudbaler Partizana Nihad Mujakić rekao je da očekuje sličnu utakmicu kao u Beogradu.

"Utakmica u Beogradu je bila 50:50, imali smo bolje šanse iz kontri i polukontri, sutra očekujem isto tako tvrdu utakmicu, očekujem da će se dobro završiti za nas", izjavio je Mujakić.

Pobednik dvomeča igraće u plej-ofu kvalifikacija za LE protiv Bešiktaša, dok će poraženi takmičenje nastaviti u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Genta ili Silkerborga.