Superliga Srbije

(VIDEO) Pomoćni trener Partizana posle remija u Zaječaru: Bolje da ne pričam šta mi je na srcu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.08.2024 22:13
Branko Vukašinović i štab Partizana MN Press
Branko Vukašinović i štab Partizana

Pomoćni trener Parizana Branko Vukašinović izneo je utiske za TV Arena sport, posle remija crno-belih u Zaječaru protiv IMT-a (0:0) u meču četvrtog kola MozzartBet Superlige.

Posle krajnje monotonog prvog poluvremena, ritam u nastavku podigli su crno-beli, koji su posle serije dobrih prilika, najzad zatresli mrežu IMT-a u finišu golom Ksandera Severine, ali je on ipak poništen nakon rekacije iz VAR sobe zbog ruke Svete Markovića u začetku akcije. 

Nakon poništenog gola Partizana, došlo je do komešanja kraj terena, gde se bunila kompletna klupa crno-belih, da bi sudija potom dodelio nekoliko crvenih kartona, a sankcionisan je i Aleksandar Stanojević, koji nije mogao da daje izjave po završetku utakmice.

Na kraju, umesto četvrte pobede u sezoni, crno-beli moraju da se zadovolje bodom, a šansu da poprave sliku imaće 18. avgusta, kada na "JNA" stiže Radnički iz Niša.

"Prvo poluvreme nismo odigrali ni nivou, drugo je bilo dosta bolje. Napravili smo prave izmene, osvežili ekipu i popravili sliku na terenu. Oni su dali svoj maksimum. Pritiskali smo IMT svim snagama, doduše, i oni su pretili iz kontri, a za to smo bili spremni. Imali smo svoje prilike, nismo ih iskoristili i to je to. O drugim stvarima ne bih pričao, da ni ja ne bih došao u iskušenje da kažem šta mi je na srcu. Nije u redu, ko zna da gleda, videće... I to ne samo zbog ovih detalja na kraju utakmice, već čitav tok. Svaka čast IMT-u, to ne umanjuje njihov uspeh, uzeli su bod jednom velikom Parizanu", rekao je Branko Vukašinović.