UEFA Liga Evrope

Njegoš Petrović za TV Arena Sport: Zbog navijača su nam lica nasmejana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.08.2024 22:33
Njegoš Petrović predvodiće Vojvodinu kao kapiten i u kvalifikacijama za Ligu konferencije Tanjug / AP Photo/Darko Vojinovic
Njegoš Petrović predvodiće Vojvodinu kao kapiten i u kvalifikacijama za Ligu konferencije

Fudbaleri Vojvodine ostali su poraženi protiv holandskog predstavnika Ajaksa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope rezultatom 3:1 (0:0). Tim sa severa Srbije se uopšte nije obrukao i u dva meča je uspeo u da koliko toliko parira klubu koji je pre samo nekoliko sezona igrao polufinale Lige šampiona. Ipak, ukupni rezultat 4:1 iz dve utakmice govori da će "staroj dami" kalibar trećerazredno takmičenje Starog kontinenra. 

Posle utakmice je za TV Arena Sport govorio kapiten Vojvodine, Njegoš Petrović. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde se nezgodno dočekao na nogu u toku utakmice, tako da je za početak govorio o svom stanju. 

"Izvrnuo sam zglob malo, otekao je, ali mislim da će sve biti u redu nije prvi put da mi se deđšava. Videćemo sve sutra, ali mislim da je sve u redu", rekao je Njegoš i potom nastavio da govori o igri Ajaksa i samoj utakmici:

Tanjug / AP Photo/Darko Vojinovic

Njegoš Petrović u duelu sa fudbalerom Ajaksa

"Mislim da su nas jako dobro analizirali u odnosu na prvu utakmicu. Mislim da su se bolje spremili za meč. Njihovi vezni igrači su se izvlačili napred i odlično su širili prostor. Njihov trener je odlično pripremio meč i to se videlo".

Za kraj je rekao da bi poraz više boleo, ali da su ima navijači navukli osmehe na lica. 

"Baš zato su nam ovakva lica nakon utakmice (nasmejana). Ne igra se svaki dan pred ovoliko navijača. Krivo nam je što ih nismo obradovali, ali bože moj, nadam se da ćemo to moći da uradimo već ove sezone", dovršio je Njegoš. 

Naredni protivnik Vojvodine će biti slovenački Maribor u kvalifikacijama za Ligu konferencije, dok Ajaks nastavlja takmičenje na putu do Lige Evrope protiv Panatinaikosa.

Ovaj susret, kao i duele ostalih srpskih klubova, možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.