UEFA Liga Evrope

Bandović za TV Arena Sport: Ponosan sam na ove momke!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.08.2024 22:11
Crveno-beli nisu uspeli da u Bačkoj Topoli dođu do iznenađenja. MN Press
Crveno-beli nisu uspeli da u Bačkoj Topoli dođu do iznenađenja.

Fudbaleri Vojvodine ostali su poraženi protiv holandskog predstavnika Ajaksa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope rezultatom 3:1 (0:0). Tim sa severa Srbije se uopšte nije obrukao i u dva meča je uspeo u da koliko toliko parira klubu koji je pre samo nekoliko sezona igrao polufinale Lige šampiona. Ipak, ukupni rezultat 4:1 iz dve utakmice govori da će "staroj dami" kalibar trećerazredno takmičenje Starog kontinenra. 

Posle utakmice je za TV Arena Sport govorio strateg Vojvodine, Božidar Bandović.

"Pa ja sam ponosan na ove momke na način na koji smo se suprotstavili Ajaksu - taktički i fizički. Imali smo u prvom delu neke probleme u defanzivi, otvorili smo se u nastavku posle primljenog gola. Primili smo i taj drugi gol, i slažem se da je  u pitanju individualni kvalitet", započeo je Bandović i dodao u dahu: 

"Ja kao trener i mi kao klub imamo viziju i znamo šta želimo. Nećemo posustati, idemo dalje spremamo se za sledeće utakmice".

MN Press

Božidar Bandović na klupi Vojvodine

Upitan je Bandović i za komentar o Mariboru - narednom protivniku Vojvodine. 

"Nismo gledali Maribor, ali znali smo da će nas oni čekati ako ispadnemo. Od ovog trenutka se spremamo za narednu utakmicu i zahvalio bih se uzgred navijačima na sjajnoj podršci", rekao je iskusni stručnjak.

Za kraj, govorio je o zdravlju igrača.

"Videćemo sve posle utakmice. Nadam se da je sve u redu sa Vukanovićem i njegovim kolenom, ali više će se znati sutra", istakao je Bandović.

Naredni protivnik Vojvodine će biti slovenački Maribor u kvalifikacijama za Ligu konferencije, dok Ajaks nastavlja takmičenje na putu do Lige Evrope protiv Panatinaikosa.

Ovaj susret, kao i duele ostalih srpskih klubova, možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.