UEFA Liga Evrope

Poznati termini utakmica Partizana i Lugana: Crno-beli takmičenje nastavljaju u LE

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.08.2024 19:45
Fudbaleri Partizana nastaviće borbu za Evropu kroz treće kolo kvalifikacija za LE MN Press
Fudbaleri Partizana nastaviće borbu za Evropu kroz treće kolo kvalifikacija za LE

Fudbaleri Partizana i Lugana odigraće prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope 8. avgusta u Beogradu od 20.00 časova, saopšteno je danas na sajtu UEFA. Revanš meč će se igrati 15. avgusta u Luganu od 20.30 časova.

Partizan je u sredu završio učešće u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je u dvomeču poražen od Dinama iz Kijeva ukupnim rezultatom 2:9 (2:6, 0:3). Crno-beli se nisu najbolje proveli na najvišem nivou, tako da se nadaju da će moći zavredeti iskupljenje protiv švajcarske ekipe. Ipak, izazov neće biti lak. 

Lugano je u utorak završio svoje učešće u drugom kolu kvalifikacija za najelitnije fudbalsko takmičenje u Evropi, pošto je u dvomeču poražen od Fenerbahčea ukupnim rezultatom 4:6 (3:4, 1:2). Pokazao se kao ravnopravan protivnik znatno poznatijem rivalu sa velikim trenerskim imenom na klupi (Žoze Murinjo), tako da će "parni valjak" ponovo morati da bude vrlo oprezan. 

 

 

Podsećamo, crno-belima posle ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona, predstoje i obaveze o Mozzartbet Superligi Srbije. 

Pre meča sa Švajcarcima, "parni valjak" će prvi put kao domaćin dočekati Železničar iz Pančeva u Humskoj. Ovaj meč, izabranici Aleksandra Stanojevića će odigrati četvrtog avgusta od 20.00 časova. 

Sve mečeve Partizana u evropskim kvalifikacijama ove sezone, kao i u domaćem prvenstvu, možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.