UEFA Liga Evrope

Trabzon, Serkl Briž, AEK, Maribor... : Vojvodina zna na koga može dalje u borbi za Ligu Evrope ili Ligu konferencija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.07.2024 10:13
fudbaleri Vojvodine, danas saznaju s kić se boriti za lIgu Evrope ili Ligu konferencija MN Press
fudbaleri Vojvodine, danas saznaju s kić se boriti za lIgu Evrope ili Ligu konferencija

Fudbaleri Vojvodine izvesno prve takmičarske međunardone utakmice ovog leta igraju sa Ajaksom, jutros su saznali i s kim bi mogli da imaju posla u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ili u kvalifikacijama za Ligu konferencija, dok će na kasnijem žrebanju u toku dana definitivno izvući ime jednog protivnika.  

U tom smislu je vrlo važno kako će proći u Holandiji 25. jula (20.30, TV Arena 1 Premium) i u revanšu nedelju dana kasnije, jer od ishoda te dve utakmice na koju će stranu. U slučaju da naprave senzaciju i eliminišu velikana iz Amsterdama, izabranici Božidara Bandovića će ići na: Ružomberok (Slovačka) – Trabzonspor (Turska), Kilmarnok (Škotska) – Serkl Briž (Belgija), Lugano (Švajcarska) – Fenerbahče (Turska) ili Panatinaikos (Grčka) – Botev Plovdiv (Bugarska).

Ukoliko ispadnu iz kruga kandidata za jesen u LE, onda ih čekaju: Kluž (Rumunija) – Neman Grodno (Belorusija), Žalgiris (Litvanija) – Pafos (Kipar), Dnjepar (Ukrajina) – Puškaš Akademija (Mađarska), AEK Atina (Grčka) – Inter Eskaldes (Andora) ili Maribor (Slovenija) – Univerzitatea Krajova (Rumunija). 

Igra i ubedljiva pobeda protiv novajlije u Mozzart Bet Superligi Srbije, Tekstilca iz Odžaka, na startu nove sezone, ukazuje da su "lale" u dobroj formi, mada treba imati na umu da su Eredivizija i Ajaks neka druga dimenzija.